Goto down
PJ
PJ
Admin
Poèet pøíspìvkù : 154
https://wilhelmdracak.forumotion.eu

PŘEČÍST! Pravidla pro přidávání příspěvků Empty PŘEČÍST! Pravidla pro přidávání příspěvků

Tue 29 Sep - 12:36:01

1. Nikdo tady nejsme zvědaví na urážky mezi hráči. Jestli nastane nějaký problém, řešte ho soukromě a nebo se mnou. Ne na těchto stránkách!
  2. Humor je dobrá věc a všichni víte, že si jí cením. Ovšem všechny příspěvky jejichž jedinou pointou bude udělat vtip na místě, kam vtipy nepatří, budou mazány. Na takové věci budou Off-topic kategorie.
  3. NIKDY nic nepřidáte do kategorií informace, pouze do kategorií připomínkových. Já vaše informace totiž musím přefiltrovat a občas upravit, aby jednotlivé složky byly koherentní a bez vašich špatně pochopených či domyšlených informací.
  4. Vždy, než něco někam napíšete, se nejprve zamyslete, zda-li to píšete do správné kategorie či tématu. Ať již jde o již zmíněný humor, či informace, které se týkají více témat, ovšem do jednoho patří nejspíše více než do druhého.
  5. Snažte se psát jako lidé. S diakritikou. S velkými písmeny na začátku vět. Ideálně i bez větších chyb. Pokud někdo napíše špatně i/y nebo mě/mně, hlavu mu za to trhat nebudu, ale myslete na to, že jsem disgrafik/dislektik a i tak dokážu psát relativně rozumně.
  6. NESPAMUJTE! Je-li někde nějaká informace již napsaná, není většinou moc důvodů, proč ji opakovat. Může se stát, že na ni musíte odkázat, abyste vytvořili kontext kupříkladu a to je v pořádku. Pokud mi ovšem pošlou 4 lidi jednu a tu samou informaci k dopsání o nějakém NPC, nejspíše si nepřečetli zprávy v příslušném tématu a jen mi tudíž přidělávají práci.
  7. Nepřidávejte žádný obsah, který přímo nesouvisí s DrD jinam, než na to určená místa. Zároveň je přísný zákaz posílat odkazy na soutěže, spam nebo, nedejbože, zavirované soubory! Aneb selský rozum internetu.
Povolení tohoto fóra: