PvP

+6
Corvie
Killgore
Tekuard
Faraam
Taccola
PJ
10 posters
Goto down

PvP

9 - 90%
0 - 0%
0 - 0%
1 - 10%

Celkem hlasů: 10

PJ
PJ
Admin
Poèet pøíspìvkù : 154
https://wilhelmdracak.forumotion.eu

PvP Empty PvP

Mon 29 Mar - 10:28:05
Od spousty z vás padlo v minulosti několikrát xost prohlášení, které mě vedou k otázce PvP (boje mezi hráčskými postavami). Otázka je, zda je chcete mít povolené, či nikoliv.
Zároveň bych byl rád, kdybyste se mi vyjádřili k myšlence PvP eventu, který by byl 'fillerovým' turnajem (neměl by žádný dopad na hru, in game by se nikdy žádný z těch bojů neodehrál).
Taccola
Poèet pøíspìvkù : 3

PvP Empty Re: PvP

Mon 29 Mar - 10:32:36
Za mě ano a ano, fillerový turnaj mezi postavama zní hodně fajn. Malá sešlost mezi lidma co hrajou nezávisle na časové ose
Faraam
Poèet pøíspìvkù : 1

Mon 29 Mar - 10:34:08
Jen do toho, rozsekat ty zkurvysyny! XD
Tekuard
Poèet pøíspìvkù : 4

Mon 29 Mar - 10:35:20
Rozhodně. Pokud to bude v přátelském duchu, tak fillerový turnaj zní jako perfektní věc. Když už ten hráčský potenciál je, tak je škoda ho nevyužít.
Killgore
Killgore
Poèet pøíspìvkù : 7

Mon 29 Mar - 10:42:46
Pvp v ramci skupiny mělo zvítězit. Chtěl bych vidět, jak si tekuard sám nafackuje 😀 chybí mi možnost, že je mi to tak nějak fuk. Aspoň konečně pořádně ozkousime Hellenu 😀
Corvie
Corvie

Mon 29 Mar - 11:20:47
Vidím, že jako pacifista jsem tady v menšině, ale uvědomme si prosím že jsou způsoby jak lidi zabít doopravdy bez možnosti návratu... a jestli chcete mít na svědomí to, že opravdu hráče připravíte o postavu s kterou se patlá tak dlouho.... jako supp classa se mi možnost pvp 1v1 nelíbí, ale objektivně mi to asi nevadí, měli jsme pvp night i ve starém dnd
Haki
Poèet pøíspìvkù : 2

Mon 29 Mar - 16:17:05
Nezní to špatně už o to pokus v minulosti byl a nakonec to dopadlo dobře ale nevím jak moc to pak ovlivní budoucí přistup mezi družinami
Maki
Poèet pøíspìvkù : 6

Tue 30 Mar - 10:56:08
Za mě klidně, jen by mě zajímalo když by to nemělo dopad na hru zda by šlo čistě pouze o boj bez výhry nebo zda by byla možnost nějakých xp pro vítěze :-D (čistě z důvodu motivace )
Mia

Tue 30 Mar - 10:59:59
Pobijte se jak chcete 😅 já budu koukat z dálky 😅
Mahiro

Tue 30 Mar - 12:24:12
S PvP eventem souhlasím
PJ
PJ
Admin
Poèet pøíspìvkù : 154
https://wilhelmdracak.forumotion.eu

Tue 30 Mar - 12:48:47
Dobrá, vyjádřili se mi tedy všichni aktivní a na základě poolu tedy ponechávám pravidla okolo PvP jak jsou. Pokud tam bude roleplayový důvod, tak proběhnout může. Stále samozřejmě platí, že zakazuji akce, které děláte z meta důvodů, jako útok na NPC či hráčskou postavu kvůli mimoherním důvodům.
PvP event tedy nějak vymyslím, byl zde mimochodem návrh, aby to proběhlo v loru, pouze pojištěné, aby nikdo nezemřel trvale. To by se jednak dělalo velmi těžce a druhak existují mezi vámi předměty, které znemožňují oživení. Co je váš názor na tuhle myšlenku nějakého ingame tournamentu? Já jsem proti, ale jsem ochotný se nechat přehlasovat nadpoloviční většinou.
Killgore
Killgore

Tue 30 Mar - 13:21:22
To určitě. Mě se tu krade duše bývalé postavy a necham si ukrást tu stávající. Prijde mi zbytečný a asi i nesmyslný to tahat do hry v ramci lore. Skupiny se navzájem potřebují, hej jdeme se vyvraždit for fun.

Pokud by navíc byla účast povinná, tak by navíc celá tahle diskuze ztrácela smysl
Maki
Poèet pøíspìvkù : 6

Tue 30 Mar - 13:44:16
To určitě ne .. myslím že pokud by si chtěl někdo ve hře dát souboj tak tu možnost určitě dostane v rámci nějakého crossplaye...
Tekuard
Poèet pøíspìvkù : 4

Tue 30 Mar - 15:23:56
No...ono bude hodně záležet jednak na přístupu hráčů. Pokud to bude tak, že jdeme poměřit síly postav, zažít ten boj zase trochu jinak, nebude problém.

Pokud to bude přístup typu: "Hahehihohu, teď ho vyřadim ze hry protože můžu, jsem ultrasilná postava s komplexem Člověče nezlob se!", dopadne to katastrofálně.

No a vzhledem k tomu, že je tam tolik možností, dimenzí a dalších věcí, dovedu si představit, že to bude něco ve smyslu meditace....takovej Summoners Rift, kde má každej za championa sebe sama. Ale to je jen nápad.
Corvie
Corvie

Tue 30 Mar - 21:20:35
Mně je to asi putna, jestli bude pvp event tak se nejspíš zdržím účasti,... moje bardka není dělaná na to aby šla do 1v1 téměř s kýmkoliv Very Happy
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: